(Loods)opruiming op zaterdag 3 november!

Ton Medendorp tuinmachines - Uithuizen

Er zal van alles te koop worden aangeboden, waaronder: gebruikte tuinmachines, loop, sloop of opknappers en diverse gereedschappen, restanten en toebehoren. De loods moet weer leeg voor het komende seizoen.

Op deze dag worden ook nieuwe- en showroommodellen tegen aantrekkelijke prijzen aangeboden. Bij besteding van € 50,00 of meer maak je kans om een nieuwe Husqvarna kettingzaag te winnen!

Vanaf 09:00 uur staat de koffie voor je klaar en in de loop van de dag kan je terecht in Henk Hamburgers Hoek.

Wil je weten wat er zoal te koop komt? Volg ons dan op Facebook!

Husqvarna - Najaarspromoties 2018

Ton Medendorp tuinmachines - Uithuizen

Bekijk de folder!

Husqvarna

Husqvarna heeft dit jaar de frontmaaier met een revolutionair opvangsysteem geïntroduceerd. Deze opvang is uitgevoerd met een vijzel in plaats van een luchtstroom en zorgt ervoor dat de vangbak in alle omstandigheden vol komt. De maaier is verkrijgbaar in een twee- en een vierwiel aangedreven type.

Op de loopmaaiers heeft Husqvarna de garantietermijn verlengd naar 5 jaar! (informeer naar de voorwaarden). Deze maaiers zijn aantrekkelijk geprijsd en worden in diverse types uitgevoerd, onder meer met elektrische start. Bij aankoop van deze maaiers ontvangt u 5L Power 4 brandstof gratis.

Zie de prijslijst!

EGO

Wij zijn nu een jaar dealer van EGO accu machines. Het merk heeft inmiddels nieuwe type machines toegevoegd aan het assortiment.

Onze klanten, zowel de professionele gebruiker als particulier, zijn er zeer tevreden over.

Zie de folder voor de complete lijn en de prijslijst!